HR-event in aantocht om gestructureerd platform te creëren

Komende week zal het People.Prepare.The Future. Human Resources Event op 18 en 19 oktober georganiseerd worden in de Ballroom van Hotel Torarica. Het event wordt al vanaf 2011, georganiseerd door  Agilis Business Solutions N.V. & Orga-Nice N.V. Het team is dit jaar uitgebreid met Venus Creative, die de rol van Marketing/PR-partner op zich heeft genomen voor het evenement.

Het aanstaande HR-evenement heeft verscheidende doelen, waarbij er een platform wordt gecreëerd voor de Human Resources Industrie & Professionals in Suriname, zodat zij kunnen netwerken en kennis en ervaring uit kunnen wisselen. Raïesa Badloe, marketing professional van Venus Creative, zegt dat dit evenement een goede gelegenheid biedt om Human Resources en aanverwante bedrijfsonderdelen te stimuleren, zodat er kennisoverdracht tussen Human Resources experts in de hele regio plaatsvindt.

Het HR-evenement zal door middel van verschillende sprekers en onderwerpen best practices–situaties bespreekbaar maken, zodat collega’s in de regio en in het buitenland kennis kunnen delen met de Surinaamse gemeenschap. Dit zal volgens Badloe uiteindelijk meer belanghebbenden in de sector regionaal en internationaal met elkaar verbinden. Het thema voor dit jaar is: ‘People. Prepare. The Future.’, gericht op de toekomst van Human Resources in Suriname en in de regio. Dit jaar is er ook een Business Expo met topbedrijven. De bezoekers zullen nader kennismaken met hun HR gerelateerde diensten. De sprekers die reeds op schema staan, zijn: Nilesh Bishesar,  Dave Jong a Lock, Reina Kolf , Ray Jong a Lock, Jonathan Geerlings, Cheryl Leeflang en Jörgen Raymann. Het geheel wordt geleid door Ferranto Dongor.

 

More
articles