SLM failliet verklaren maakt Suriname onbereikbaar

Directeur Paul de Haan is heel trots op het vliegtuig dat binnenkort in Suriname zal arriveren en voor de SLM zal vliegen. Dit zei hij gisteren tegenover ABC actueel. Dit vliegtuig blijft bij ons voor zes maanden, daarmee gaan we de regio bedienen, we zullen in die zes maanden vliegen op Curaçao, Miami en Aruba; en gedurende die zes maanden gaan we goed en gedegen speurwerk doen naar een vliegtuig, dat wel goed is voor de SLM”,aldus De Haan.

Volgens De Haan waren ze noodgedwongen om de operatie op Mid-Atlantische route stil te leggen, simpelweg omdat we de brandstofprijzen niet konden betalen, dat vindt De Haan heel jammer, vandaar dat er op 20 juli aanstaande weer een operatie gestart zal worden, en gaat de SLM weer normaal vliegen”,aldus De Haan.

De Haan vindt dat als je kijkt naar wat er gebeurt op de Mid Atlantische route, je nu goed gespaard zal moet hebben om een ticket te bekostigen, een retourtje Amsterdam gaat twee en een half tot drie en een half duizend aan dollars kosten, in de economy class en in de businessclass zal een ticket tienduizend dollar worden. dat kunnen we ook merken op de Miami lijn, als de SLM niet vliegt gaan de prijzen door het dak, De Haan zegt dat als je wenst dat de SLM failliet gaat, dan  krijg je dat Suriname onbereikbaar wordt voor mensen met een gemiddelde portemonnee.

More
articles