Volksgezondheid heeft vooralsnog geen toestemming gegeven festivals

Het ministerie van Volksgezondheid deelt hierbij mee, dat het organiseren van evenementen vooralsnog niet is toegestaan en dat er ook geen vergunningen verleend zijn voor het organiseren van evenementen. Het ministerie betreurt dat uit diverse berichten naar voren is gekomen dat het ministerie toestemming zou hebben gegeven aan organisatoren voor het houden van een festival in de maand maart. Het ministerie benadrukt dat deze berichten niet juist zijn.

De organisatie Entertainment Bondru Suriname, is op gesprek geweest bij minister Amar Ramadhin, en heeft het voorstel gedaan om een pilot event te organiseren in de vorm van een festival op 13 maart 2022. De minister heeft gezegd, dat een voorstel voor het houden van een festival samen met de protocollen, opgestuurd kan worden naar het ministerie. De werkgroep zal de protocollen screenen om na te gaan als het mogelijk is om dit pilot event te houden in de vorm van een festival.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft het voorstel nog niet ontvangen en er dus vanuit het ministerie nog geen besluit genomen over het organiseren van dit festival.

More
articles