Fernandes softdrinks weer terug in Suriname

The Coca-Cola Company en Fernandes Bottling Company als onderdeel van The Coca-Cola System, maken vandaag met trots bekend, dat zij erin geslaagd zijn om één van Surinames meest geliefde softdrinks weer op Surinaamse bodem terug te brengen.

Met ingang van deze week zijn er weer Fernandes softdrinks verkrijgbaar, gestoken in een vernieuwde verpakkingen van 591 ml en 2 liter. De smaak Green Punch zal als eerste beschikbaar zijn en op korte termijn zal ook Cherry Bouquet weer worden toegevoegd aan het assortiment. De herlancering gaat gepaard met een nieuwe marketingcampagne om de nieuwe look te presenteren. The Coca-Cola Company heeft wereldwijd een ruim portfolio van bekende merken, waaraan Fernandes Softdrinks in 2019 ook is toegevoegd. Vanuit de strategie om binnen de merkenportfolio van The Coca-Cola Company te streven naar integratie, hebben de Fernandes softdrinks inmiddels ook een ander uiterlijk gekregen.

The Coca-Cola System moest de productie van Fernandes softdrinks midden 2021 stopzetten, nadat een grote brand de productiefaciliteiten van Fernandes Bottling in de as heeft gelegd.

In samenwerking met de Coca-Cola bottelaar in Trinidad & Tobago is er in de daaropvolgende maanden hard gewerkt om het product met dezelfde receptuur weer terug op de markt te kunnen brengen. In januari 2022 reisde een team van Fernandes Bottling naar Trinidad om de productie te overzien en er zeker van te zijn dat Fernandes softdrinks dezelfde smaak behouden en voldoen aan alle kwaliteitseisen die gelden voor bottelaars die onderdeel zijn van The CocaCola System.

More
articles