Baby geboren in Kirpalani Superstore

Mevrouw Sista Ajeremi die zwanger was en zou bevallen op 18 februari, deed gisteren vergezeld van haar zus, baby inkopen in Kirpalani Superstore aan de J.A.Pengel-straat 163, toen zij bij het afrekenen pijn voelde. Security Guard Girdharie en collega’s zagen dat en hebben mevrouw Ajeremi gelijk opgetild en naar een zitbank gebracht. Ze zagen gelijk dat ze op het punt stond om te bevallen. Het personeel alsook de omstanders hebben kordaat opgetreden. De plaats werd gelijk afgeschermd en alles wat nodig was voor de bevalling, zoals baddoeken, ter beschikking gesteld. In een mum van tijd, om 10:45u beviel mevrouw Ajeremi van een dochter.

De baby was uitgerekend voor 18 februari 2022, maar werd op 2 februari 2022 (2-2-22) geboren. De ambulance was gebeld en arriveerde 10 minuten later, gelijk na de geboorte van de baby. Moeder en kind zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere observatie. Beiden maken het uitstekend en zijn gezond en wel. Volgens sommige gelovigen begint deze maand februari, met een nieuwe maan in Aquarius (sterrenbeeld Water-man), die de energie van een nieuw begin en verandering inluidt, en een dag later ervaren we wat sommigen de eerste van de laatste drie 222 dagen van de eeuw noemen, die plaatsvinden op 2 februari 2022, 20 februari 2022 en 22 februari 2022.

De uitdrukking: ‘Twee is beter dan één’ is vele manen geleden populair geworden, en betekent dat partnerschappen, in welke vorm dan ook, geluk en rust in de ziel brengen. In het jaar 2022 valt de tweede dag van het Chinees Nieuwjaar samen met 2 februari 2022. In de numerologie wordt de 222-reeks getallen vaak ‘Engel nummer’ genoemd.

More
articles