Jarige Kuldipsingh trakteert Stichting Matoekoe

Kuldipsingh was op 14 december 2019, 40 jaar. Om dit heuglijke feit te vieren, ondersteunt Kuldipsingh een jaar lang diverse organisaties die zich onder andere inzetten voor kinderen en volwassenen. De Stichting Matoekoe speelt in onze samenleving een zeer belangrijke rol, zij vangt kinderen met een verstandelijke beperking op. Aan het mooie werk dat deze stichting doet, wil Kuldipsingh een bijdrage leveren.

In dat kader heeft Kuldipsingh de Michaël Zaal van Stichting Matoekoe compleet gerenoveerd, zodat de kinderen zich in een geriefelijke ruimte kunnen ontspannen onder begeleiding van de professionals. De kinderen van het tehuis, alsook de kinderen die de scholen bezoeken, kunnen nu gebruik maken van de compleet nieuwe toilettengroep. Verder heeft Kuldipsingh een bijdrage kunnen leveren aan het herstellen van de tuinbouwtent met een opslagruimte, waar de kinderen hun gereedschappen kunnen bewaren. Na het tuinieren mogen de kinderen hun handen en voeten wassen in de nieuwe badkamer.

De voorzitter van Stichting Matoekoe, mevrouw R. Franklin, zegt het volgende: “Woorden volstaan niet om onze bijzondere dankbaarheid uit te drukken aan de firma Kuldipsingh N.V. voor hun bijdrage aan het heel pedagogisch centrum Matoekoe. Blijdschap en dankbaarheid bevangen ons bij de aanblik van het gerestaureerde auditorium. Het dak is vernieuwd en het gebouw is van binnen en buiten geverfd. De vernieuwde toiletten bij de schoollokalen en de bouw van een lokaliteit bij de landbouwtuin, voor opslag van tuingereedschappen met bad en toilet faciliteit, zijn allemaal gerestaureerd door Kuldipsingh. Uw ondersteuning aan het helpen creëren van een kindvriendelijke plaats is met geen woorden te beschrijven. Wij danken Kuldipisingh Social Support 2020 en hopen dat andere ondanks de heersende situatie uw voorbeeld mogen volgen. Gran tangi Kuldipsingh!’’

Kuldipsingh gaat door met het leveren van de ondersteunende bijdrage aan de sociale instellingen die vallen onder het project: Kuldipsingh Social Support 2020.

More
articles