Zaak Rodney Cairo niet in doofpot beland

De zaak van de politicus tevens ex-militair Rodney Cairo, waarbij leden van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), een inval pleegden in de woning van eerdergenoemde aan de Zirkoonstraat, is nog niet in de doofpot beland. Cairo verklaarde tegenover de media, dat de zaak nog in behandeling is bij de rechter.

De naam van DNV-directeur Danielle Veira, is genoemd in deze zaak.

Volgens Cairo is het Veira geweest die de mogelijke opdracht zou hebben gegeven om te hem ontvoeren. “Jouw beurt komt eraan, dat jij net als Kenneth Slooten voor de rechter moet verschijnen. Ik heb geen genade met Veira, want ook zij had geen genade met mij, toen ze de opdracht gaf”, zegt Cairo. Indien de zaak toch in de doofpot belandt, zegt Cairo naar internationale organisaties te stappen. “Men moet weten wat deze mensen van plan waren. Het is een hele criminele operatie die opgeruimd moet worden”, aldus Cairo.

More
articles