Man ingesloten die 17-jarige neerschoot

De 61-jarige Bisoendew S. is op zaterdag 12 september aangehouden en vervolgens na overleg met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachten rade de dood ten gevolge hebbende.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17- jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden. Volgens de verklaring van Bisoendew, zag hij iemand dichtbij een raam van zijn woning staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen. De politie van het bureau Houttuin heeft de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

More
articles