Lak aan de avondklok

Ongehoorzaamheid heeft altijd consequenties. En dat zien we in de drastische stijging van het aantal COVID-19 besmettingen landelijk. De regering heeft een avondklok ingesteld van 21.00 uur tot 5.00 uur en verwacht dat men zich aan dit uitgaansverbod zal houden. Maar niks hoor. Op zo vele plekken toont men lak te hebben aan deze maatregel. Op de foto de situatie gisteravond aan de Waterkant om 21.30 uur. Veel auto’s met luide muziek en overmatig alcoholgebruik door inzittenden. De politie komt langs en “vraagt” de overtreders te vertrekken. Minister Amoksi van Justitie en Politie, heeft gesteld dat korpschef Prade mag aanblijven. Alle voorbereidingen om harder tegen overtreders op te treden zijn naar verluidt, reeds afgerond. De bewindsman mag dan ook van deze korpschef eisen, dat zijn manschappen harder en efficiënter gaan optreden tegen deze asociale burgers, die de COVID-19 besmettingen alleen maar helpen toenemen.

More
articles