Thuis-quarantaine persoon zorgt voor consternatie op Telesur kantoor

Het in Paramaribo- Noord gelegen filiaal van Telesur, maakte donderdag jl. bekend dat het voorlopig tot nader order gesloten is. Aanleiding voor de sluiting was, dat een vrouw die een betaling wilde doen, aan de kassier zou hebben gezegd, afstand te houden, omdat zij in quarantaine is. Dit werd gelijk doorgegeven aan de desbetreffende leiding, waarna er contact werd gemaakt met deNCCR hulplijn. De vrouw had ook een polsbandje om, dat als herkenningsmiddel dient voor thuis-quarantaine personen. Het kantoor direct gesloten om het te kunnen ontsmetten. Telesur meldt ondertussen dat het bedrijf niet in lockdown is en maandag weer normaal open gaat voor zijn klanten. Op advies van de artsen hoeft, het personeel niet in quarantaine. De woordvoerder van Telesur meldt, dat het bedrijf al maatregelen genomen heeft in het kader van social distancing.

More
articles