Bigi Boi bedankt Suriname voor overweldigende ontvangst

UFC-zwaargewicht vechter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik bedankt Suriname hartelijk voor de ontvangst dinsdagochtend op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. “Het was zeer overweldigend en heeft mij goed gedaan om de liefde en ondersteuning op een dergelijke wijze te ervaren. Om te zien dat zoveel fans en vrienden hun tijd en slaap opgeofferd hebben om mij te verwelkomen heeft mij absoluut goed gedaan”, zegt Rozenstruik. Er had zich een massa fans, vrienden en familie verzameld op de JAP-luchthaven. Ondanks een verlate vlucht hebben zij gewacht om hun held op gepaste wijze binnen te halen. De organisatie van dit evenement lag in handen van het Ministerie van Sport en Jeugdzaken, het Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme en Te met ondersteuning van het Ministerie van Defensie en de NV Luchthavenbeheer. Er waren bussen ingezet en velen waren zelfs met eigen vervoer naar de luchthaven gekomen. Bigi Boi werd welkom geheten door minister Lalini Gopal van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken, met wie hij samen met familie nog wat tijd doorbracht in de VIP launch. Het uitzinnige publiek was verheugd Bigi Boi eindelijk te zien en na optredens van onder andere de brass bands verplaatste de “Caravan” zich richting Paramaribo. Bigi Boi nodigt zijn fans uit voor de Meet & Greet party op vrijdag 13 december op het pool-terras van Ramada Rooftop van 20:00u tot 00:00u.

More
articles