KNOCK-OUT: Rozenstruik sloopt Arlovski in seconden

De Surinaamse sloopmachine Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik versloeg za-terdagnacht Andrei Ar-lovski in seconden. On-geslagen zwaargewicht Rozenstruik leverde zaterdagavond een vroeg hoog-tepunt tijdens de voorrondes van UFC 244 in Madison Square Garden, New York, de veteraan Andrei Arlovski met een vroege knockout in de eerste ronde. Rozenstruik raakte Arlovski met een gemene linkse hoek en de scheidsrechter stopte het gevecht al na 29 seconden. Rozenstruik verbeterde naar 9-0 met de winst, met acht van zijn overwinningen door knock-out.

Weg open voor Overeem

De zegetocht van Rozenstruik lijkt niet te stoppen, zaterdagnacht versloeg hij in een paar seconden Andrei Arlovski via knock-out. Met de winst op Arlovski lijkt de weg open voor rozenstruik om tegen de Nederlandse MMA-legende Alistair Overeem de kooi in te gaan op 7 december. Overeem was gepland om te vechten tegen Walt Harris echter zegde deze af, de dochter van Harris is al geruime tijd vermist. Overeem gaf aan voor de situatie van Harris begrip te hebben en begrijpt al vader dat een gevecht niet echt in het hoofd zit als een kind spoorloos verdwenen is. Met de afzegging van Har-ris is de UFC op zoek naar een vervanger, echter zal men niet lang hoeven te zoeken, Rozenstruik heeft aangegeven op korte termijn te willen instappen. Arlovski ging knock-out binnen 29 seconden tegen Rozenstruik. Over een ge-vecht met Overeem zegt de Surinaamse wervelwind: “Als de UFC mij de kans geeft, zet mij maar in. Alistair is een geweldige vechter en een legenda-rische man. ” Het zal moeten blijken of de UFC Rozenstruik een kans gunt tegen Overeem.

More
articles