Oscar Harris grote verrassing Evergreen Concert

De legendarische zanger Oscar Harris is de grote verrassing van het Evergreen Concert dat door BCM Entertainment op 7 december in de Anthony Nesty Sporthal wordt gehouden. In de jaren zeventig was Oscar Harris vermoedelijk de bekendste Surinaamse artiest in Nederland. Dit heeft hij te danken aan de hits als ‘T.O.P’, ‘Try a little love’, ‘Soldiers Prayer’, ‘Since I met you baby’, ‘I try my hand’ en ‘Song for the children’. Verder zullen optreden: Alfons Wielingen, Louis Windzak, Cenide Cruden, Oscar Harris, Rick Hilversum, Maria Resantika en Theo Bijlhout. Zij zullen het publiek terugvoeren naar de tijd van toen met songs die mooie herinneringen oproepen. BCM Entertainment heeft succesvolle concerten neergezet zoals de His-Tori concerten van Bryan Muntslag, SuJawa Gala Concert en het kerstconcert ‘Glori Fu Kresneti’. Het Evergreen Concert mag volgens Muntslag nu al worden toegevoegd aan het rijtje ‘succesvolle concerten van BCM Entertainment’.

More
articles