Internationaal Golf-Tournament voor de deur

Het jaarlijks terugkerend Internationaal Golf-Tournament voor Amateurgolfers, de Republic Bank invitational 2019, staat voor de deur. Het tournament is georganiseerd door de Golfclub Paramaribo en wordt gesponsored door de Republic Bank. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019, wordt het tournament gespeeld op de golfbaan van de Golfclub Paramaribo. Zoals elk jaar, verwacht de golfclub ook dit jaar gasten uit Guyana en Frans-Guyana. ‘’Wij hopen weer dat de winnaars van vorig jaar de eer van Suriname hoog zullen houden. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om verslag te doen van dit Internationaal Golf Tournament’’, aldus Golfclub Paramaribo. Het tournament start zaterdag- en zondagochtend rond 07.30 uur en de prijsuitreiking vindt plaats op zondag in de vooravond.

More
articles