Halvefinalisten troefcall warming-up bekend

De halvefinalisten in het warming-up toernooi van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB) zijn bekend. Het gaat om Toppers, Palmboys, Formula en BSamboys. Vanavond nemen Formula en BSamboys en Toppers-Palmboys het tegen elkaar op.

Bij de voortzetting van de achtste finales won Toppers met 101-74 van Sudhar. Sudhar nam in de eerste ronde een marge van 2 punten, maar daarna was alles wat de klok

sloeg Toppers. Al in de eerste set van de tweede ronde gaf het Toppers-koppel bestaande uit ex-Sudhar-spelers Glenn Halfhide en John O’Bryan een baunie aan het Sudhar-koppel Rewinder Somai/Navin Jiawan.

Sudhar kwam deze klap niet meer te boven en Toppers verdedigde zijn voorsprong. De hoogste score bij Toppers kwam van het baunie-koppel Halfhide/O’Bryan met 46 punten. Bij Sudhar scoorden Jiawan en Somai met 20 punten het hoogst.

Palmboys was heer en meester in de partij tegen landskampioen Kampoe en won verdiend met 94-67. Palmboys nam in de eerste ronde een voorsprong van 26 punten en deze werd tot het einde goed verdedigd. Hoogste score: Palmboys: Rawi Doebar/Marciano Tjon A Len 36 punten. Kampoe: Dinesh Hardin/Sailes Gajadhar 22 punten.

Formula walste met 89-57 over Olaria. Formula was van-af het startsignaal oppermachtig. De ploeg vergrootte een 15 punten voorsprong naar 32 punten. Hoogste score: For-mula: Roel Stanton/Nasio Goodett 29 punten. Olaria: An-drew Muller/Henk Amstelveen 16 punten.

BSamboys won in een spannende ontmoeting met 76-70 van SMC. SMC maakte te veel cruciale fouten die de ploeg de wedstrijd kostte. Bsamboys maakte hiervan gretig gebruik, ook daar SMC 12 punten cadeau gaf. Hoogste score: B Samboys: Premnath Beharie/ Ameet Biharie 21 punten. SMC: Roberto Janbahadoer/ Parveen Phalai 23 punten.

More
articles