SNL kent goede generale voor duel met Robinhood

SNL heeft zondag een goede generale gekend voor het duel tegen SVB/Telesur eerstedivisiekoploper Robinhood. De twee ploegen staan aanstaande woensdag in een inhaalduel voor Robinhood tegenover elkaar en de laatstgenoemde ploeg kan wederom vijf punten los komen van Inter Moengo Tapoe. SNL won zondag met liefst 6-1 van Botopasi. Terwijl Robinhood woensdag al met 3-0 langs PVV ging. Inter Moengo Tapoe ging zaterdag met dezelfde score langs ACoconut, deze partij werd voortijdig afgefloten.

Robinhood zag de voorsprong op Inter Moengo Tapoe wederom slinken naar twee punten, namelijk 64 om 62, al heeft de koploper en regerend landskampioen een wedstrijd minder gespeeld: 24 om 25.

Woensdag nemen SNL en Robinhood het om 20:00 uur tegen elkaar op in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion.

De volledige resultaten van de afgelopen speelronde zijn als volgt: Woensdag 26 juni: PVV-Robinhood 0-3 (0-2). Robinhood: Abraham Graves (2x) en Alan Lucas. Vrijdag 28 juni: Ni-shan’42-Notch3-3 ( 2-1). Zaterdag 29 juni: Inter Moengo Tapoe-ACoconut 3-0 (1-0). Inter Moengo Tapoe: Okino Wens, Romeo Kastiel en Giovanni Waal. Leo Victor-Santos 4-1 (2-0). Leo Victor: Rejerdo Naana (2x), Jeame Naana en Gilberto Cronie. Santos: Otniel Koulen. WBC-West United 2-0 (0-0). WBC: Ike Adams en Kevin Palan. Zondag 30 juni: Broki-Voorwaarts 3-1 (1-0). Broki: Sifillion Soekhoe (2x) en Enrico Waal. Voorwaarts: Shorano Mawi. SNL-Botopasi 6-1 (3-0). Transvaal-Papatam 5-1 (1-1). Transvaal: Regillio Abiting (3x), Carlos da Silva en Ronaldo Kembel. Papatam: Wensley Biaka.

Programma: Woensdag 3 juli: 20:00 uur inhaalwedstrijd SNL-Robinhood (Essed Stadion).

26ste speelronde: Woensdag 3 juli 20:00 uur WBC-PVV (AK-stadion). Vrijdag 5 juli 20:00 uur Nishan’42-Leo Victor (Essed Stadion). Zaterdag 6 juli: 16:30 uur: SNL-ACoconut (Essed Stadion), Notch-Santos (Ronnie Brunswijk Stadion) en West United-Inter Moengo Tapoe (Letitia Vriesde Sportcomplex). Zondag 7 juli: 16:30 uur: Boto-pasi-Voorwaarts (Ronnie Brunswijk Stadion) en Broki-Papatam (Aloysius Zichem Sportcomplex) en 18:00 uur Robinhood-Transvaal (Essed Stadion).

More
articles