May 28, 2019


Junior koploper Tweede Divisie


May 28, 2019

Junior is de nieuwe koploper in de SVB Tweede Divisie. De ploeg profiteert van de nederlaag van voormalige koploper Happy Boys tegen Bintang Lair afgelopen vrijdag door met 3-0 te winnen van Flamingo. De ruststand was 2-0 en de treffers kwamen van Jurgen Entingh, Rowano Johannis en Donovan Loswijk. Junior leidt na 16 wedstrijden met 36 punten. Bintang Lair is tweede met 35 punten uit 17 duels en Happy Boys staat nu derde met 33 punten uit 15 wedstrijden. Bintang Lair won na een 1-1 ruststand met 3-2 van Happy Boys. Ricardo Faerber, Vangelino Sastromedjo en David Commissie (auto goal) scoorden voor Bintang Lair. Evani Esperance en Marcello Doekoe deden dat voor Happy Boys. KD wees Tahiti met 2-1 terug, na een 0-0 rustscore. Gioffery Kentie nam beide treffers van KD voor zijn rekening. Radensio Bi-soina vond het net voor Tahiti. Deva Boys klopte Real Moengo Tapoe met 3-1, dit na een 2-0 ruststand. Anthony Douglas, Severino Emanuels en Gil-lermo Rijkaard scoorden voor Deva Boys, Eugene Apanta voor Real Moengo Tapoe. Het duel tussen Slee Jr en Jong Aurora werd uitgesteld. Programma: Donderdag 30 mei 20:00 uur Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. Zaterdag 1 juni 16:30 uur Jong Aurora-Deva Boys (Aloysius Zichem Sportcentrum), Junior-Flora (LSB) en KD-Flamingo (A.Ramkhelawan Sportcomplex). Zondag 2 juni 16:30 uur Real Moengo Tapoe-Happy Boys (Ronnie Brunswijk Stadion).