May 27, 2019


Braziliaan Dos Santos klopt Tsang


May 27, 2019

De Braziliaan Rodolfo dos Santos heeft zondag tijdens het Nationaal Worstel Gala 2019 in het Sportcomplex Kwatta overtuigend gewonnen van Marciano Tsang van Commewijne. Dos Santos, vechter van Tatami, en Tsang vochten de hoofdpartij van het toernooi, dat door de Surinaamse Worstel Federatie (SWF) werd georganiseerd en het eerste lokaal toernooi van het jaar was. In de damesklasse won Joan Sabajo haar eerste partij tegen Abigail Nijman. In haar tweede partij tegen Ralitsa Nijman brak Sabajo ongelukkigerwijs haar been. Ze is naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) vervoerd voor verdere behandeling. Pupillen: Iwan Ghoerahoe (Meerzorg)-Arush Balgobiend (Meerzorg) winnaar Ghoerahoe; Junioren klasse: Moenish Jawalapersad (Jai Hind)-Robertino Donk (Meerzorg) winnaar Jawalapersad; Kishan Bhola (Commewijne)-Rifaed Nabi (Jai Hind) winnaar Bhola; Manish Channai (Jai Hind)-Shakeel Chotekhan (Meerzorg) winnaar Channai; Rohit Isrie (Meerzorg)-Vikash Hiraman (Jai Hind) winnaar Hiraman; Yash Badjalala (Meerzorg)-Nishaad Sherali (Jai Hind) winnaar Sherali; Abigail Nijman (Meerzorg)-Joan Sabajo (Tatami) winnaar Sabajo en Shakeel Chotekhan (Meerzorg)-Chanish Channai (Jai Hind) winnaar Chotekhan. Senioren: Kiran Bhola (Commewijne)-Daniel Jino (Tata-mi) winnaar Daniel; Sercinio Sabajo (Tatami)-Stephan Brunings (Tatami) winnaar Brunings; Sudhir Bepat (Jai Hind)-Rayan Kadosoe (Tatami) winnaar Bepat; Arwiendh Punwasi  (Tatami)-Remie Padarath (Jai Hind) winnaar Padarath; Joan Sabajo (Tatami)-Ralitsa Nijman (Meer-zorg) winnaar Nijman en Marciano Tsang (Commewijne)-Dos Santos (Tatami) winnaar Dos Santos.