May 24, 2019


Bintang Lair klopt Happy Boys


May 24, 2019

Bintang Lair heeft de ploeg van Happy Boys gisteren diens tweede nederlaag bezorgd in de SVB Tweede Divisie. De koploper die eerder alleen van Junior verloor, moest met 2-3 zijn meerdere erkennen in Bintang Lair. Door de zege in het André Kamperveen Stadion stootte Bintang Lair de opponent van de eerste plek en neemt de winnende ploeg nu zelf de koppositie in met 35 punten uit 17 wedstrijden. Happy Boys zakt naar de tweede plek met 33 punten uit 15 wedstrijden, evenveel wedstrijden en punten als nummer 3 Junior. Het programma van de Tweede Divisie wordt zaterdag als volgt voortgezet: 16:30 uur: Tahiti-KD (A. Ramkhelawan Stadion); Junior-Flamingo (LSB); Deva Boys-Real Moengo Tapoe (Essed Stadion). WIJZIGINGEN Vanwege de slechte terreingesteldheid van enkele accommodaties zijn enkele wedstrijden van de SVB/Telesur Eerste en Tweede Divisie afgelast cq gewijzigd van accommodatie. In de Tweede Divisie verhuist de ontmoeting Tahiti-KD zaterdag van Bigi Wee, Brokopondo, naar het A. Ramkhelawan Stadion en wel om 16:30 uur. Slee Jr vs Flora is uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Voor wat betreft de Eerste Divisie is de partij tussen Inter Moengo Tapoe en Papatam van zaterdag 25 mei verschoven naar zondag 26 mei om 16:30 uur in het Moengo stadion. Nishan’42 vs West United wordt op zaterdag 25 mei om 18:30 uur gespeeld in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion in plaats van 16:30 uur. Leo Victor-ACoconut is wegens een sterfgeval uitgesteld naar een nader te bepalen datum.