Meeste kwartfinalisten bekercompetitie bekend

De meeste kwartfinalisten van de SVB bekercompetitie zijn reeds bekend. Het gaat om Flora, Leo Victor, WBC, Happy Boys, Junior en Inter Moengo Tapoe. Junior en Happy Boys plaatsten zich woensdag voor de kwartfinale door respectievelijk ACoconut en Robinhood uit te schakelen. Junior won na een achterstand van 1-3 bij de rust uiteindelijk met 4-3. Happy Boys klopte Robinhood met 2-1 na een 1-1 ruststand.  Op zaterdag 15 juni aanstaande nemen Voorwaarts en Santos en SNL-West United het tegen elkaar op.  De winnaars van plaatsen zich ook voor de kwartfinale.

De SVB/Telesur Eerste Divisie competitie wordt vanavond in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion voortgezet met het duel tussen Nishan’42 en Broki om 20:00 uur in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. Zaterdag worden er om 16:30 uur vier wedstrijden afgewerkt, te weten: Voorwaarts-Pa-patam (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion); West United-Santos (Letitie Vriesde Sportcomplex); Inter Moengo Tapoe-Robinhood (Ronnie Brunswijk Stadion) en WBC-SNL (Andre Kamperveen Stadion). Zondag 12 mei: 16:30 uur ACoconut-Transvaal (A.Ramkhelawan Sportcomplex) en 18:00 uur Leo Victor-Notch (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion).

More
articles