Suriname start U-17 WK-kwalificatie tegen Curaçao

Suriname start de U-17 WK-kwalificatie tegen Curaçao. Onze U-17 selectie speelt op donderdag 2 mei aanstaande de eerste in een reeks van drie wedstrijden. De selectie is vandaag vertrokken naar Verenigde Staten van Amerika, waar samen met Curaçao, Costa Rica en Panama in een poule gestreden zal worden. Op donderdag 2 mei spelen Costa Rica en Panama tegen elkaar en Suriname vs Curaçao. Op zaterdag 2 mei kruisen Panama en Suriname de degens alsook Curaçao en Costa Rica.

Suriname speelt op maandag 6 mei in haar laatste wedstrijd tegen Costa Rica. Op die dag nemen ook Curaçao en Panama het tegen elkaar op.

De nummers 1 t/m 3 kwalificeren zich voor de volgende ronde.

In eerdere U-17 WK-kwalificatietoernooien heeft Suriname drie 3 keer tegen Curaçao gespeeld, waarvan twee keer gewonnen en een keer verloren. In de U-17 WK-kwalificatie van 2017 heeft Suriname de eindronde van de Concacaf bereikt. In die fase was Costa Rica met 3-0 de betere.

Ons land heeft op U-17 niveau nog nooit tegen Panama gespeeld.

De ploeg van Suriname bestaat uit de spelers: Jozua Wilson (Transvaal, doelman); Damelcio Fer (Robinhood, doelman); Johan Lisse (Robinhood, verdediger); Zerguinho Deira (Transvaal, verdediger); Cyrano Beeldtroo (Robinhood, verdediger); Xaviero Schot (Leo Victor, verdediger); Marino Schet (Robinhood, verdediger); Riklenzo Mentopawiro (Robinhood, verdediger); Melcior Defares (Transvaal, verdediger); Milano Boobe (Transvaal, verdediger); Roefai Cayenni (Transvaal, middenvelder); Geraldo Reumel (Transvaal, middenvelder); Roche Asidan (Leo Victor, middenvelder); Shelton Sabajo (Robinhood, middenvelder); Ramirez Akrossi (SNL, middenvelder); Timothy Biswane (Robin-hood, aanvaller); Ferando Hoepel (Transvaal, aanvaller); Faisijo Burnet (Transvaal, aanvaller); Marcelino Plet (Transvaal, aanvaller); en Johneton Deventer (Robinhood, aanvaller)

De officials zijn:

Dean Gorré (hoofdtrainer)

Werner Blackson (assisten trainer)

Stephan Burke (keeperstrainer)

Hedwig Gillard (teammanager)

Henri Zebeda (materiaalman)

Armando Hansradj (verzorger)

Gilliano Snip (delegatieleider)

More
articles