SV Van Dijk en SV Guanini naar Lidbondentoernooi

SV Van Dijk en SV Guanini zullen het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB) vertegenwoordigen in het Lidbondentoernooi van de SVB. De ploegen zijn respectievelijk kampioen en semi-kampioen geworden bij het SVCB.

SV Van Dijk won op zondag 14 april in de finaleronde met 5-2 van SCCV De Rest. De ruststand in deze partij was 4-2. Shelton Akooi, Jetro Fini-sie, Valentino Misidjang en Fabian Wijks (2x) scoorden voor SV Van Dijk. Roberto Kentie en George Maoudo deden dat voor SCCV De Rest.  Jetro Finisie, Wendell Linga en Fabian Wijks Fabian van SCCV De Rest werden geel gekleurd.

SV Guanini speelde 1-1 tegen Real Abenaston na een 0-1 achterstand bij de rust. Marlon Amania en Lopez Foto scoorden voor respectievelijk Real Abenaston en SV Guanini. Geel was er voor Roberto Cooman, Ferdinand Paulus en Urbian Schel-tens van Real Abenaston alsook voor Lopez Foto, Donneven Foto en Djergen Vorswijk van SV Guanini. Shelton Akooi van SV Van Dijk werd met 20 treffers uitgeroepen tot de topscorer van de competitie, terwijl Regillio Scholsberg van SV Van Dijk werd de minstgepasseerde doelman.

More
articles