Halve finalisten Scholenfutsal bekend

De halve finalisten van de Coca Cola Scholencompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) zijn bekend. Afgelopen weekend werden de kwartfinalewedstrijden afgewerkt. In de jongens U-20 klasse won VWO 4 zondag met 5-2 van het Imeao 1 en de STS 2 wees de Theodoor Judaschool met 3-0 terug. Een dag eerder speelden Mulo Hockey en STS 1 3-3 gelijk, terwijl het Havo 1 met 3-2 van het Imeao 6 won. In de jongens U-17 klasse wonnen de Wim Bos Verschuurschool en de STS 2 zondag van respectievelijk het AD Fontes Lyceum (4-2) en de Christus Koningschool (4-1). Zaterdag waren de Sint Paschalisschool en LBO Lachmonstraat met 6-3 om 4-3 de betere van respectievelijk Mulo Salvator en de C.R.Froweinschool.

In de jongens U-14 klasse speelden het Arthur Alex Hogedoorn Atheneum (AAHA) en de C.R.Frowein zaterdag 2-2 gelijk.

Zondag won de Sint Paschalisschool met 5-2 van het AD Fontes Lyceum, terwijl de STS 2 met 4-1 langs Mulo Salvator ging.

De Sint Paschalisschool en LBO Wit Santi speelden zondag in de meisjes U-21 klasse 2-2 gelijk en het Imeao 1 wees de Christus Koningschool met 3-0 terug. Zaterdag wonnen het VWO 4 en het Havo 1 met 2-0 om 4-1 van de C.R.Froweinschool en Scholengemeenschap Kwatta.

More
articles