March 27, 2019


Halve finalisten Scholenfutsal bekend


March 27, 2019

De halve finalisten van de Coca Cola Scholencompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) zijn bekend. Afgelopen weekend werden de kwartfinalewedstrijden afgewerkt. In de jongens U-20 klasse won VWO 4 zondag met 5-2 van het Imeao 1 en de STS 2 wees de Theodoor Judaschool met 3-0 terug. Een dag eerder speelden Mulo Hockey en STS 1 3-3 gelijk, terwijl het Havo 1 met 3-2 van het Imeao 6 won. In de jongens U-17 klasse wonnen de Wim Bos Verschuurschool en de STS 2 zondag van respectievelijk het AD Fontes Lyceum (4-2) en de Christus Koningschool (4-1). Zaterdag waren de Sint Paschalisschool en LBO Lachmonstraat met 6-3 om 4-3 de betere van respectievelijk Mulo Salvator en de C.R.Froweinschool. In de jongens U-14 klasse speelden het Arthur Alex Hogedoorn Atheneum (AAHA) en de C.R.Frowein zaterdag 2-2 gelijk. Zondag won de Sint Paschalisschool met 5-2 van het AD Fontes Lyceum, terwijl de STS 2 met 4-1 langs Mulo Salvator ging. De Sint Paschalisschool en LBO Wit Santi speelden zondag in de meisjes U-21 klasse 2-2 gelijk en het Imeao 1 wees de Christus Koningschool met 3-0 terug. Zaterdag wonnen het VWO 4 en het Havo 1 met 2-0 om 4-1 van de C.R.Froweinschool en Scholengemeenschap Kwatta.