U-17 Transvaal ondanks gelijkspel nog steeds aan kop

De reguliere jeugdcompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) is gisteren in het Emile de la Fuente Sportcomplex voortgezet met een duel in de U-17 klasse. Koploper  Transvaal nam het op tegen Leo Victor. Dit treffen eindigde 1-1 na een 1-0 ruststand in het voordeel van Leo Victor.

Voor Leo Victor scoorde Lorenzo Ne-lom in de 28ste minuut. In de 60ste minuut maakte Faustino Benali vanaf de 11m-stip de gelijkmaker voor Transvaal.

Na de ontmoeting sprak Ronaldo Veldwijk van Transvaal van een “harde en pittig duel”. “We hebben gestreden, maar technisch gezien hebben we in sommige gevallen steken laten vallen waardoor Leo Victor soms een gevaar voor ons dreigde was.”

Veldwijk: “Belangrijk voor ons nu is dat we nog steeds op de eerste plaats staan en dat de teams onder ons geen gevaar zijn.”

Volgens Brian Elshot van Leo Victor hadden hij en zijn teamgenoten beter moeten omgaan met de gecreëerde kansen. Elshot zegt dat het team zich nu gereed zal houden voor de komende duels. Hij benadrukt dat het overduidelijk was waar er steken zijn gevallen.