Lustig Phagwa Festival 2019 niet op Onafhankelijkheidsplein

Het Lustig Phagwa Festival wordt dit jaar na zeven edities, niet op het Onafhankelijkheids-plein gehouden, maar op een andere locatie, de City Boulevard aan de Anton Dragtenweg  waar ook Circus Suarez Brother werd gehouden. City Boulevard is volgens Lustig Events drie maal groter dan het Onafhankelijkheidsplein en is op loopafstand van de oude locatie. Lustig Events belooft ook veel groter dan vorig jaar te zullen uitpakken met meer special effects en grotere artiesten. De precieze reden waarom het Lustig Phagwa Festival dit jaar weg moet van het Onafhankelijkheidsplein, is niet bekend. Geruchten doen de ronde dat een andere organisatie wel een vergunning heeft gekregen om een Phagwa event op het plein te houden. Lustig Events ziet het Phagwa Festival als een ‘Gives Back’ aan de Surinaamse gemeenschap.

More
articles