Laagvliegers in actie in Tweede Divisie

Deva Boys en Jong Aurora, respectievelijk de nummer 9 en de nummer 11 (hekkensluiter) van de SVB Tweede Divisie competitie, staan vanavond om 20:00 uur tegenover elkaar in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. Deva Boys heeft momenteel 1 punt uit 5 wedstrijden en Jong Aurora heeft na zes wedstrijden tot nog toe geen punten weten te vergaren.
Zaterdag kruisen Happy Boys en Real Moengo Tapu om 16:30 uur de degens in het André Kamperveen Stadion. Op hetzelfde tijdstip staan Flamingo en KD tegenover elkaar in het LSB-stadion. Zondag nemen Slee Jr. en Bintang Lair het om 16:30 uur tegen elkaar op in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion.
Afgelopen zaterdag won koploper Junior met 3-1 van Tahiti, een score die als vóór de rust was bereikt door doelpunten van Jurgen Enthingh (3x) van Junior en Nevon Kentie van Tahiti. Stand: 1.Junior 13-6; 2.KD 13-6; 3.Happy Boys 11-5; 4.Tahiti 11-6; 5.Bintang Lair 10-6; 6.Real Moemgo Tapu 7-5; 7.Flamingo 6-4; 8.Slee Jr 4-5; 9.Deva Boys 1-5; 10.Flora 0-0 en 11.Jong Aurora 0-6. Top-scorer tot nog toe: Rosjano Haabo (Tahiti) 6, Vangelino Sastromedjo (Bintang Lair) en Donovan Loswijk (Junior) elk 5 en Jurgen Entingh (Junior) en Melito Brewster (Flamingo) elk 4 doelpunten.

More
articles