DSB brengt producten en diensten dichter bij klanten

De Surinaamsche Bank (DSB) brengt haar producten en diensten dichter bij de klanten. De bank houdt aanstaande zaterdag speciaal voor haar klanten een informatiedag met als doel klanten en toekomstige klanten te informeren over de producten en diensten die DSB te bieden heeft.
Volgens Renate Cruden, PR Officer DSB, zullen ook de mogelijkheden voor bankieren 24/7 (internet- en mobile banking) weer onder de aandacht gebracht worden, waardoor bankieren gemakkelijk en snel kan plaatsvinden. Hierdoor zal de noodzaak om de bank te bezoeken, verminderen. De informatie wordt verzorgd op de kantoren van de bank te Ma Retraite, Kwatta en in de Hermitage Mall.
DSB wil vooral het gemak van elektronisch bankieren onder de aandacht brengen. Hierbij wordt gedacht aan het gebruik van het POS-systeem (pinnen in winkels) en opname van geld 24/7 bij een van de vele DSB ATMs.
Volgens Cruden hebben DSB-klanten het gemak van mobile banking reeds ontdekt. “Dagelijks neemt het aantal gebruikers toe. We hebben tevens gemerkt dat onze klanten steeds meer opties welke mobile banking te bieden heeft, uit proberen.’’ Ook gaan volgens Cruden steeds meer bedrijven over op elektronisch bankieren voor het verwerken van het salaris van het personeel en het verrichten van betalingen aan derden. ‘’Dat stemt ons heel goed. Wij leven immers in een digitale wereld”, zegt Cruden.
Op de DSB-informatiedag zullen klanten informatie kunnen inwinnen over de mogelijkheden voor het aanvragen van een hypotheek voor een nieuw huis of renovatie, waarbij specifieke doelgroepen in aanmerking kunnen komen voor een hypotheek met een rente van 7 procent. Cruden geeft aan dat ook het gemak van DSB Internet- en Mobile Banking dienst gepromoot zal worden. “Zij zullen geïnformeerd worden over de verschillende opties en mogelijkheden van deze dienst. Denk hierbij aan overmakingen (ook buitenlandse), betaling van nutsvoorziening, saldo informatie en nog veel meer”, haalt Cruden aan. Ook over de overige producten en diensten zoals DSB Creditcard en Persoonlijke financiering (auto, leningen) zal informatie verstrekt worden. De informatiedag is ook toegankelijk voor de zakelijke klanten.
Om de samenwerking met cliënten aangenamer te maken, maakt DSB bankieren gemakkelijker. Binnenkort zal het mogelijk zijn om ook geld van spaarrekeningen op te nemen bij de ATM. “Wij hebben graag dat nog meer mensen het gemak van onze mobile banking ontdekken. Ook creditcards zullen we beschikbaar stellen voor een bredere groep”, aldus Cruden.

 

door Priscilla Kia

More
articles