Kampoe, Formula, Mahaan, Shaktie en Palmboys starten met zege

Kampoe, Formula, Mahaan, Shaktie en Palmboys zijn de finaleronde van de FA 2 Rum troefcallcompetitie dinsdag met een overwinning gestart. Kampoe won de kraker tegen Sudhar met 94-81. Het waren Tony Prasad en Sailes Gajadhar van Kampoe die  reeds in de eerste ronde een baunie gaven aan het Sudhar-koppel  Sunil Go-koel/Ajay Sewnandan.

Kampoe nam een 34 punten voorsprong die later door Sudhar werd geredu-ceerd naar 18 punten. In de laatste ronde verkleinde Sudhar de achterstand verder naar 13 punten. Prasad en Gajadhar hadden met 45 punten de hoogste score bij Kampoe. Bij Su-dhar waren dat Navin Jiawan en Amresh Sheoratan met 33 punten.

Formula won in een spannende wedstrijd met 86-66 van Kolibrie. Kolibrie nam in de eerste twee rondes  marge van 10 punten, maar daarna was alles wat de klok sloeg Formula. De tegenpartij won de derde en vierde ronde overtuigend.

Hoogste score: Formula:  Raoul van Dijk/David Kasandikromo 26 punten. Kolibrie: Jules Keerveld/Iwan Henny 19 punten.

Mahaan verraste Toppers compleet en won in een taaie gelijkopgaande wedstrijd met 76-70.  Toppers nam in de eerste ronde een voorsprong van 4 punten, maar Mahaan kwam in de derde fase sterk terug en nam een 5 punten voorsprong die zij met man en macht verdedigde. Hoogste score: Mahaan: Oscar Ashruf/Ricardo Wijntuin 28 punten. Toppers: Marlon Reding/Hendrik Soerokromo 20 punten.

Shaktie won vrij makkelijk van BSamboys. Het werd 85-64. Shaktie nam in het derde bedrijf een marge van 14 punten, die in de vierde ronde werd uitgebreid naar 21 punten.

Hoogste score: Shaktie: Radjen Chawhari/Ashok Roman 21 punten. BSam-boys: Sanjay Beharie/Sar-wankoemar Janbahadoer 21punten.

Palmboys blikte Ekta eenvoudig in: 91-73. Palmboys was heer en meester in deze wedstrijd. De ploeg nam in de derde ronde een 21 punten voorsprong, welke zij goed wist te verdedigen. Hoogste score: Palmboys: Ashwin Hannoe/Faizel Tangali 28 punten. Ekta: Premchand Autar/Lekradj Kalloe 26 punten.

Vanavond start de verliezersronde: SMC-Pinto-boys; Olaria-Victorie; Jai  Gandhi-Openbaar Groen en Trekkers-‘t Hofje.

More
articles