Real Express trekt zich terug uit competitie Blauwgrond

De ploeg van Real Express heeft zich teruggetrokken uit de competitie van het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB). Real Express moest het afgelopen zondag opnemen tegen SV Bataliba, maar deze wedstrijd vond geen voortgang. Alle verenigingen die in de eerste ronde nog zouden moeten uitkomen tegen Real Express, krijgen 3 punten erbij.

Ook de partij tussen Intervlijt en Real Abenaston vond geen voortgang. Intervlijt is zonder opgaaf van redenen niet komen opdagen, waardoor de arbiter de wedstrijd moest affluiten na 2×15 minuten te hebben gewacht. Hierdoor heeft Intervlijt de wedstrijd reglementair verloren en krijgt ook 3 punten in mindering.

SV Gingeston klopte SV Gene-ral Boys met 4-1, na een 0-0 ruststand.

Timothy Linga, Nafaro Pansa, Sylvano Vrede en Finidi Wens vonden het net voor SV Gingeston. John Atida deed dat voor SV General Boys.

Bij SV Gingeston werd Willem Lienga geel gekleurd evenals Ghaffier Shields en Clifton Westenburg van SV General Boys. Bij deze ploeg kreeg Fabricio Wee Wee de gele kaart.

SV Guanini wees SCCV De Rest na een ruststand van 3-1 uiteindelijk met 5-2 terug.

De doelpunten van SV Guanini kwamen van Romario Asodanoe (3x); Lopez Foto en Joël Amimba. Voor SCCV De Rest scoorden: Anferny Linger en Rivaldo Linga.

Geel was er voor Chanel Abauna, Romario Asodanoe, Nohar Foto, Donneven Foto en Serginio Vorswijk van SV Guanini, en Romario Krak, Sergio Foto en Farello Koole van SCCV De Rest.

De competitie wordt op zondag 13 januari als volgt voortgezet: 10:00 uurr SV General Boys-Real Abenaston; 12:00 uur SV Gingeston-SV Guanini[ 14:00 uur Intervlijt-SCCV De Rest en 16:00 uur SV Van Dijk-SV Bataliba.

More
articles