Pintoboys FA 2 Rum bekerkampioen

Pintoboys is de nieuwe troefcallbeker kampioen van Suriname. De nieuwbakken titelhouder won dinsdag in een spannende finale met 81-74 van Jai Gandhi. Pintoboys nam al in de eerste ronde een marge van 12 punten en voerde deze in de tweede fase op naar 20 punten. Jai Gandhi kwam sterk terug in de derde en vierde ronde, maar schoot uiteindelijk acht punten te kort voor het kampioensschap. De hoogste score bij Pintoboys kwam van Harry Bhoelan en Prekash Autar met 27 punten.  Bij Jai Gandhi waren dat Sameer Krishnasingh en Kisoorkoemar Beharie met 24 punten.

In de strijd om de derde plaats blikte Kolibrie de ploeg van Kampoe in:  115-89, dit dankzij twee baunie’s die het koppel Arnold Oron/Eugené. Caupain gaf aan de Kampoe-koppels Tony Prasad/Dewanand  Gajadien in de eerste ronde en Ramon Ramautarsing/Shalies Gajadhar in de tweede ronde.

Toen was de wedstrijd gespeeld en Kolibrie niet te stoppen. Hoogste score: Kolibrie: Oron/Caupain 66 punten. Kampoe: Jitin Ramcharan/Dewper-kash Sewak 30 punten.

More
articles