November 22, 2018


Styx forceert beslissingsduel voor finale


November 22, 2018

Titelverdediger Styx/The Kuldipsing Group heeft gisteravond een derde tevens beslissingsduel geforceerd in de serie van de hoofdklasse futsal-play-offs tegen ZV Mengao. Nadat ZV Mengao afgelopen zondag game 1 na penalty’s met 8-7 had gewonnen en zo een 1-0 voorsprong in de serie nam, herstelde Styx zich gisteren met een 6-4 zege. Joel Baja van ZV Mengao werd met drie doelpunten de topscorer van dit treffen. De winnaar van deze serie plaatst zich meteen voor de finale, terwijl de verliezer een herkansingsserie krijgt tegen FCB. FCB, die als nr.4 de play-offs inging, won namelijk de serie tegen nr.ZV All Stars met 2-0. Game 1 eindigde 5-4 na verlenging en game 2 werd met 5-3 gewonnen. Styx en ZV Mengao stonden in de playoffs van vorig seizoen zowel in de voorronde als de finale tegenover elkaar. In de voorronde werd ZV Mengao naar de herkansing verwezen, waarna in de finale Styx opnieuw de betere was. In de eerste klasse plaatste ZVV Kismet zich gisteren voor de herkansing door de serie tegen Djogo 2000 met 2-0 af te maken. ZVV Kismet won het tweede treffen met 7-2. Ritesh Ramdin nam drie doelpunten voor zijn rekening. In de herkansing is FCB 2 de tegenstander. FCB 2, de nr.2 na de algemene ronde, verloor de serie tegen nr.1 Styx/MN Car Center met 2-0. Styx/MN Car Center plaatste zich als eerste finalist.  Djogo 2000 eindigt als vierde. FC Fire Fighters plaatste zich in de tweede klasse als eerste voor de finale door de serie tegen SV Brados met 2-0 te winnen. De ploeg was gisteravond in de tweede wedstrijd na penalty’s met 4-3 de betere. De eindstand na de reglementaire speeltijd was 1-1. SV Brodas gaat naar de herkansingsronde, waar Zv Zwaluw’96 2 of Parkeerboys de tegenstander wordt. De seriestand daar is 1-1.