November 21, 2018


FCB naar herkansing, Styx/MN CC naar finale


November 21, 2018

FCB heeft zich gisteren in de hoofdklasse futsalplay-offs geplaatst voor de herkansing. De ploeg, die als nr.4 de play-offs inging, won dinsdagavond ook de tweede partij in de best-of-three serie tegen nr.3 ZV All Stars. Na game 1 zondag na verlenging met 5-4 gewonnen te hebben, werd het gisteren 5-3 en daarmee een 2-0 seriestand. FCB neemt het in de herkansing op tegen de winnaar van de serie tussen nr.1 Styx/KG en nr.2 ZV Mengao. Mengao leidt in die serie met 1-0. De verliezend finalist van vorig jaar won zondagavond na penalty’s met 8-7. Game 2 tussen Styx en Mengao is vanavond om 21:00 uur. Dan staan in de eerste klasse ook Djogo 2000 en ZVV Kismet om 19:15 uur tegenover elkaar. ZVV Kismet leidt de serie met 1-0 doordat game 1 zondag met 3-1 werd gewonnen. Om 18:00 uur kruisen in de tweede klasse FC Fire Fighters en SV Brodas de degens. De seriestand is 1-0 voor FC Fire Fighters die zondag de eerste partij met 6-3 pakte. De winnaar van de eersteklasseserie tussen Djogo 2000 en ZVV Kismet komt in de herkansing uit tegen FCB 2. De laatstgenoemde ploeg, nr.2 van de algemene ronde, verloor gisteren namelijk ook het tweede duel tegen nr.1 Styx/MN Car Center, die zich als eerste voor de finale heeft geplaatst. Na de 7-2 zondag werd gisteravond 7-0 voor Styx/MN Car Center. Herivelto Phablo en Stefano MacDonald scoorden elk twee keer. In de tweede klasse bracht ZV Zwaluw’96 2 de seriestand tegen Parkeerboys op 1-1 door het tweede duel met 5-3 te winnen. Diego Tempico leidde de winnende ploeg met twee doelpunten. Parkeerboys won zondag game 1 met 6-2. De winnaar van deze serie – Parkeerboys is nr.3 en ZV Zwaluw’96 2 is nr.4 – gaat naar de herkansing, waar de verliezer van de serie nr.1 SV Brodas en nr.FC Fire Fighters de tegenstander is. De winnaar van deze serie is finalist.