November 14, 2018


Kampoe en Sudhar naar kwartfinale troefcallbeker


November 14, 2018

Kampoe en Sudhar hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi binnen de FA 2 Rum troefcallcompetitie Kampoe walste met 99-59 over Victorie. Kampoe nam al in de eerste ronde al een marge van 21 punten die later werd uitgebreid naar 40 punten. De hoogste score bij Kampoe kwam van Tony Prasad en Dewanand Gajadien met 30 punten. Bij Vicctorie waren dat Emanuel Etman en Severinus Horb met 18 punten. Sudhar maakte korte metten met Openbaar Groen en won grandioos met 94-64. Sudhar nam  in de eerste fase een voorsprong van 12 punten en vergrootte deze in de tweede set naar 25 punten. Hoogste score: Sudhar: Navin Jiawan/Dewanand Sheoratan 26 punten. Openbaar Groen: August Gemin/Evita Ristra 24 punten. SMC blikte Ekta in met 87-56. SMC nam een riante voorsprong van 19 punten in de eerste ronde en liep uit naar 33 punten verschil. Hoogste score: SMC: Chankoemar Baidjoe/ Satish Jhinnoe 24 punten. Ekta: Dewnarain Birtantie/Ramkrishna Sital 18 punten. Pintoboys won in een gelijkopgaand duel met 84-80 van Shaktie. Pinto-boys bouwde in de tweede ronde een marge van 3 punten op, welke werd vergroot naar 13 punten. Shaktie deed er alles aan om de achterstand in te lopen, maar kwam uiteindelijk 4 punten te kort. Rekash Soekha en Chatis Naipal hadden met 25 punten de hoogste score bij Pintoboys. Olaria won heel makkelijk van ’t Hofje: 77-57. Olaria was in deze partij heer en meester. De ploeg zag een voorsprong van 30 punten nimmer in gevaar komen. Hoogste score: Olaria: Rakesh Soekhai/Henk Amstelveen 25 punten. ‘t Hofje: Marcesano del Prado/Joanne Sabajo punten 24 punten. Programma donderdag 15 november: Shaktie-Mahaan; Formula-Pintoboys; Kolibrie-Trekkers en Palmboys-BSam-boys.