November 12, 2018


Styx laat met 24-2 score geen spaan heel van Inter Jakin


November 12, 2018

Regerend landskampioen Styx/KG heeft zondagavond geen spaan heel gelaten van ZV Inter Jakin. Styx won bij de voortzetting van de hoofdklasse zaalvoetbalcompetitie met maar liefst 24-2. De huidige koploper is dit seizoen meer dan dominant tegenover vooral de laagvliegers. Op zaterdag 3 november werd Giants met 20-2 verslagen. In de eerste ronde ging deze ploeg op zondag 15 juli al met 10-2 onderuit. Op zondag 9 september werd het 16-3 tegen Zv Inter Bom, een week eerder werd ZV Palo met 12-4 huiswaarts gestuurd. Op zondag 3 juni moest Inter Bom in de eerste ronde er met 14-1 aan moest geloven. Op donderdag 23 augustus en donderdag 16 augustus werden respectievelijk The Lions (10-4) en ZV All Stars (13-3) geklopt. Ook semi-kampioen en subkoploper ZV Mengao laat er geen gras overgroeien. De ploeg wees ZV Inter Bom zaterdag met 17-3 terug. Zv All Stars ging zondag met 6-4 langs FCB, terwijl The Lions zaterdag met 6-2 van Giants won. Zondag werd er ook gespeeld in de eerste en tweede klasse. De uitslagen zijn als volgt: Eerste klasse: FC Pro/Bintang Lair-ZV Chape 5-4; Futsal Club Gioan-Stibula 7-6 en Styx/MN car Center-ZVV Kismet 16-1. Tweede klasse: ZV Zwaluw’96-SV Kabel Boyz 6-3 en SV Bro-das-ZV Zwaluwtjes 6-1. Zaterdag 10 november: Eerste klasse: FCB 2-Ultimate 17 6-2. In de tweede klasse kwam ZV Tirotet niet opdagen voor de partij tegen ZV All Stars 2. Woensdag 7 november: Eerste klasse: Futsal Club Gioan-SV Orkaan 3-3. Tweede klasse: Gofavo-ZV Zwaluwtjes 4-2. FC Callwee verscheen niet voor de ontmoeting tegen Parkeer Boys.