Cruzeiro en Hindboys delen punten

Cruzeiro en Hindboys hebben elkaar zondag in bedwang gehouden in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO). Het werd 3-3 na een 2-2 rustscore. Miquel Hill van Hindboys en Roxanno Martosoekatmo van Cruzeiro namen alle drie doelpunten van hun ploeg voor hun rekening. Hill opende de score in de 17e minuut en verdubbelde deze vier minuten later.

Martosoekatmo schoot Cruzeiro in de 31ste en 34ste minuut langszij. Na de spelhervatting gaf Hill zijn ploeg een 3-2 voorsprong, maar Martosoekatmo had in de 65ste minuut het laatste woord. Davey Amatrais van Hindboys werd in de 74ste minuut roodgekleurd.

Door de puntendeling blijven Hind-boys en Cruzeiro respectievelijk vierde en vijfde op de voorlopige standenlijst met elk 10 punten.

Koploper is nog steeds Sudhar, die na vijf speelronde nog altijd ongeslagen is. Sudhar won zondag met 3-2 van a.s.Highwaystar. De ruststand was 1-0 in het voordeel van Highwaystar. Sudhar: Leandrio Ormskirk en Marinjo (2x). Highwaystar: Clairens Laurens en Ivanildo Pinas. Nummer 2 sv Welgedacht C, heeft in zes speelronden maar een keer verloren. Welgedacht C haalde vrijdag met 7-2 uit tegen Ji-van Jotie, dit na een 2-0 ruststand.

James Stoard scoorde vijf keer voor Welgedacht C en Ronny Vrede twee keer. Amrish Mangrey redde de eer voor Jivan Jotie.

Nummer 3 a.s.Highwaystar verloor tegen Sudhar voor de eerste keer in vijf wedstrijden.

De andere eersteklassepartij van zondag ging tsseun Neta Dell en Hindelaya. Neta Dell zegevierde met 4-2 na een 2-1 ruststand. Voor deze ploeg vonden Karan Bahadoersing, Ravesh Bansie, Nitesh Jagai en Ritesh Ramdin het net. Akshaykumar Harpal, Ritishkoemar en Mehilal deden dat voor Hindelaya. Rood was er voor Rieshal Ramnarain van Hindelaya.

Uitslagen tweede klasse: SCV-s.v. Welgedacht C II 3-3 (2-2). SCV: Jordan Iroredjo (3x). s.v. Welgedacht C II: Anandkoemar Bahora en Ozir Moh Abdoel Kariem (2x).

Programma: donderdag 15 november: 18.30 uur tweede klasse: BKV-Jong Hindelaya en 20.20 uur Jivan Jotie-HVV. Vrijdag 16 november: eerste klasse: 18.30 uur Hindboys-a.s. Highwaystar en 20.20 uur Interpul-Sudhar. Zondag 18 november: Tweede klasse: 10.30 uur Real Fredriks-hoop-SCV Eerste klasse: 12.30 uur Neta Dell-Jivan Jotie; 14.30 uur s.v. Welgedacht C-Cruzeiro en 16.30 uur Hindelaya- HVV.