Bal zaterdag weer aan het rollen bij SVB

De bal wordt aanstaande za-terdag 27 oktober weer aan het rollen gebracht bij de SVB. Op die dag spelen promovendi Bintang Liar en Real Moengo Tapu om 16:30 uur het ope-ningsduel van de Tweede Divisie in het André Kamperveen Stadion. Het programma voor de eerste speelronde in de Tweede Divisie ziet verder er als volgt uit: Zondag 28 oktober: 16:30 uur: Deva Boys-Ta-hiti (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion) en Happy Boys-Slee Jr (André Kamperveen Stadion). Zaterdag 3 november: 16:30 uur: Jong Aurora-KD (NGVB) en Flamingo-Flora (LSB).

Junior is vrijgeloot.

De Eerste Divisie gaat op donderdag 1 november van start met de ontmoeting tussen Leo Victor en SNL om 20:00 uur in het Dr.Ir.Franklin Essed Sta-dion. Vrijdag 2 november: 20:00 uur: Nishan’42-Transvaal (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion). Zaterdag 3 november: 16:30 uur: PVV-Santos (Dr.Ir. Franklin Essed Stadion) en Inter Moengo Tapu-Voorwaarts (Ronnie Brunswijk Stadion). Zondag 4 november: 16:30 uur: Botopasi-West United (Ronnie Brunswijk Stadion); ACocout-Papatam (Dr.Ram-khelawan Stadion) en 18:00 uur WBC-SV Notch (André Kamperveen Stadion).

Broki is nog niet ingedeeld omdat de ploeg nog het een en ander betreffende de Licentie-eisen moet voldoen. Indien de zaken van Broki goed gekeurd worden, komt deze ploeg ook op zondag 4 november uit tegen Robinhood.

De loting voor de competitie vond afgelopen dinsdag plaats in het SVB-bondsgebouw.

Robinhood werd afgelopen seizoen kampioen in de Eerste Divisie en maakte zodoen-de een einde aan de hegemonie van Inter Moengo Tapu.

In de Tweede Divisie werd ACoconut kampioen. Deze ploeg promoveerde samen met Broki en Santos naar de hoogste afdeling van de SVB.

More
articles