KPS back-to-back winnaar CTSS Match

Onder goede publieke belangstelling heeft het Korps Politie Suriname (KPS) zaterdagmiddag op het Telesur Sportcomplex met veel overwicht zijn CTSS Match titel geprolongeerd. De politieambtenaren eindigden na tien spelonderdelen met totaal 920 punten. Bij bekendmaking van de tussenstand stond de gewapende macht ook al eerste.

Gastheer Telesur deed er alles aan om de hoofdprijs op eigen bodem te winnen, maar het mocht niet baten. De telecomprovider moest genoegen nemen met de tweede plaats.

CTSS Match kampioen van 2015 en 2016 SWM sloot de top drie af.

De spelletjes waren heel gevarieerd, waardoor de spanning erin bleef.

Vermeldenswaard is dat behalve strijdlust ook de nodige sportiviteit werd tentoongesteld. Dit was voornamelijk zichtbaar wanneer bedrijven als laatste over de finish moesten. Zij werden met een warm applaus door het publiek en concurrenten binnengehaald.

Het onderdeel touwtrekken dat bestond uit een voorronde, halve finale en fina-le, fungeerde als slotstuk van de CTSS Match. KPS toonde zich ook de betere door de Centrale Bank van Suriname na een waardige strijd klein te krijgen. De moederbank gaf zich niet makkelijk gewonnen, maar uiteindelijk bleken de zonen van Hermandad over net iets meer uithouding en kracht te beschikken.

Eindstand:

  1. KPS 920 punten
  2. Telesur 795 punten
  3. SWM 740 punten
  4. EBS 700 punten
  5. CBvS 695 punten
  6. SLM 620 punten
  7. Staatsolie 535 punten
  8. SZF 460 punten

Voor vanavond staat het onderdeel volleybal op het programma in de Ismay van Wilgensporthal:

18.00 uur SZF-Telesur

19.00 uur EBS-CBvS

20.00 uur SWM-SLM

21.00 uur Staatsolie-KPS

Dinsdag 23 oktober (voetbal in het Dr.Ir.Franklin Es-sed Stadion):

18.00 uur Staatsolie-CBvS

19.15 uur SZF-EBS

20.30 uur SWM-SLM

21.45 uur KPS-Telesur

More
articles