Shaktie mengt zich in top 3 troefcallcompetitie

De ploeg van Shaktie heeft zich een plaats verworven in de top 3 van de FA 2 Rum troefcallcompetitie. Shaktie maakte dinsdagavond geen fout tegen  kolibrie en won met 89-63. In de eerste ronde nam Shaktie een 4 punten voorsprong, die in de tweede ronde werd uitgebreid naar 25 punten.

Hoogste score: Shaktie: August Dwarka/ Widjai Soebhag 27 punten. Kolibrie: Arnold Oron/Eugéne Caupain 21 punten.

Palmboys maakte kortte metten met Olaria en won vrij eenvoudig met 88-72. Al in de eerste ronde nam Palm-boys een voorsprong van 18 punten die tot het einde werd verdedigd.

Palmboys: Rawi Doebar/Marciano Tjon a Len 27 punten. Olaria: Rakesh Soekhai/Andrew Muller 18 punten.

SMC won in een spannend duel, waarbij de winst beide kanten op kon gaan, met 70-64 van Formula. SMC nam in de eerste fase een marge van 8 punten, die goed werd verdedigd.

Hoogste score: SMC: Shaileshkoe-mar Sewradj/Satish Jhinnoe 22 punten. Hoogste score: Formula: Roel Stanton/Wendel Grant 18 punten.

Victorie won verdiend van Pintoboys met 90-74. Het was Victorie die de lakens uitdeelde. Hoogste score: Victorie: Severinus Horb/P.Kempes 27 punten. Pintoboys: A.Baldan/R.Mo-han 24 punten.

Trekkers won met 88-55 van Openbaar Groen, die met drie koppels verscheen. Trekkers: Maikel Hek/Lesley Schenkers 29 punten. Openbaar Groen: H.Ernst/C.Ligeon.

Programma donderdag 18 oktober: Kampoe-Sudhar, Toppers-Ekta, Mahaan-BSamboys en Jai Gandhi-‘t Hofje.

More
articles