Identieke zeges Hindboys en Highwaystar

Hindboys en a.s.Highwaystar hebben zondag in de eerste klasse voetbalcompetitie op Livorno met identieke scores gewonnen.

Respectievelijk Hindelaya en Cruzeiro werden elk met 5-1 verslagen. De ruststand tussen Hindboys en Hindelaya was 0-0. Miquel Hill van Hindboys opende de score in de 50ste minuut, waarna Irvan Modiwirjo een minuut later de gelijkmaker liet noteren. Vervolgens vonden Hill (54’), Terence Lienga (69’), Orfeo Brondenstein (71’) en Mitchel van Sichem (76’) het net voor Hindboys.

De ploeg van a.s.Highwaystar wees Cruzeiro na een 2-1 ruststand ook met 5-1 terug.

Clairens Laurens van Highwaystar nam drie treffers voor zijn rekening. Hij scoorde de eerste goal van zijn ploeg in de elfde minuut. In de 34ste minuut maakte Gregory Clemens er 2-0 van en drie minuten later produceerde Rahiem Faudjar de aansluitingstreffer: 2-1. In de tweede helft scoorden Laurens (65’ en79’) en Enrico Burnett (84’).

Leandro Boschman van Highwaystar moest in de 82ste minuut met rood (2x geel) van het veld.

Sudhar ging met 5-2 langs Neta Dell, de ruststand was 3-1. De doelpunten van Sudhar kwamen van: Cesar Doekoe, Ritesh Naigi, Marinjo Riedewald (2x) en Duerengo Vola.  Prashant Bhoendie en Ritesh Ramdin deden dat voor Neta Dell.

In de tweede klasse klopte Real Fredrikshoop de ploeg van s.v.Welgedacht C II met 2-0 na een ruststand van 1-0. Romano Karmin en Harold Komis waren de doelpuntenmakers bij de winnende ploeg.

Programma: Vrijdag 19 oktober: 18:.30 uur tweede klasse SCV-Jong Hindelaya en 20:20 uur eerste klasse Sudhar-Cruzeiro. Zondag 21 oktober: Tweede klasse: 10:30 uur BKV-Caravan 2010. Eerste klasse: 12:30 uur Hindboys-s.v.Welgedacht C; 14:30 uur Hindelaya-Jivan Jotie en 16:30 uur Interpul-Neta Dell.