SARK, Total en GOW2 organiseren Treasure Hunt en Total Challenge rally’s

De Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) organiseert in oktober twee rally’s.

Op zaterdag 6 oktober vindt de Total Treasure Hunt 2018 plaats, gesponsord door TOTAL. Rally-ervaring is bij deze speurtocht niet vereist.

Inschrijven is mogelijk bij: N.V. Inspire aan de Waaldijkstraat 100 en wel van maaandag tot en met vrijdag van 08.30 uur-16:00 uur, en bij Bar Zuid aan de Van Sommelsdijkstraat dagelijks van 17:00 uur-00:00 uur.

Sluiting van de inschrijving geschiedt bij equipe 100 of op vrijdag 5 oktober om 16:00 uur. Het startnummer wordt op het moment van inschrijving aan de deelnemers kenbaar gemaakt.

Deelnemers dienen hun startnummer zelf te vervaardigen. Per auto mogen er niet meer deelnemers ingeschreven worden dan wettelijk toegelaten voor het voertuig. Het inschrijfgeld be-draagt SRD 20 er persoon. De start is 18:00 uur bij de GOW2 service station aan de Jozef Israëlstraat.

Deelnemers dienen zich uiterlijk 17.30 aan te melden bij het startbureau. De bestuurder is verplicht zich aan te melden. De finish is vanaf 20.00 uur op dezelfde locatie.

Deze speurtocht vindt parallel plaats aan de Total Rally Challenge 2018, die ook door in samenwerking met GOW2 op zaterdag 6 en zondag 7 oktober wordt georganiseerd.

Het is niet mogelijk om aan beide rally’s deel te nemen.

De inschrijving voor de GOW2 Total Rally Challenge 2018 is mogelijk op de eerdergenoemde lokaties en op dezelfde tijden.

De teach in is op woensdag 3 oktober om 19.00 uur bij Senso aan de Steen-bakkerijstraat. Bij de teach in zullen onder andere de startnummers via loting worden uitgedeeld.

Voor degene die geen beschikking hebben over een 4WD is het mogelijk om een dagdeel mee te doen, zijnde de eerste twee trajecten. Men kan zich hiervoor inschrijven onder vermelding van dagdeel.

De inschrijfgelden bedragen: 45 USD of SRD 340 voor leden en studenten; 55 USD of SRD 415 voor niet-leden; 70 SRD dagdeel voor leden en studenten en 80 SRD dagdeel voor niet-leden.

De start van de rally vindt plaats op zaterdag 6 oktober om 12.00 uur bij GOW2 service station aan de Van ‘t Hogerhuysstraat.

More
articles