Mengao en Styx winnen ruim

ZV Mengao en Styx/KG hebben zondag geen fouten gemaakt in de hoofdklasse futsalcompetitie. Zowel de regerend landskampioen als de semi-kampioen scoor-de negen keer. ZV Mengao wees ZV Inter Jakin met 9-4 terug. Moraes Palheta van ZV Mengao was met 5 treffers de grote man.

Styx klopte FCB met 9-2. Lucas De Costa leidde de winnende ploeg met twee doelpunten, evenals Roy Lespeki van FCB.

De partij tussen ZV All Stars en ZV Palo vond geen voortgang aangezien de laatstgenoemde ploeg niet kwam opdagen.

De uitslagen van de overige op zondag gespeelde wedstrijden zijn als volgt: Tweede klasse: SV Kabel Boyz-FC Callwee 5-3. Rinesh Lachman (SV Kabel Boyz) en Kevin Cairo (FC Callwee) elk 2 doelpunten. Eerste klasse: SV Orkaan kwam niet opdagen voor de partij tegen Futsal Club Gioan. Djogo 2000-Ultimate 17 10-4. Gino Brandon,Furgill Ong A Fat en Kevin Veira van Djogo 2000 elk 3 doelpunten. FCB 2-ZV Bombel 7-4. Michael Moredjo, Renaldo Tolud en Kenny Watson van FCB 2 elk 2 doelpunten. Styx/MN Car Center-Stibula 6-3. Stefano MacDonald (Styx/MN Car Center) en Damiendo Plein (Stibula) elk 2 doelpunten. ZVV Kismet-FC Pro/Bintang Lair 6-6. Ritesh Ramdin (ZVV Kismet) 4 doelpunten.

Uitslagen zaterdag 22 september: Tweede klasse: ZV All Stars 2-Gofavo 6-4. Chikere Zandveld (ZV All Stars 2) en Dwaine Nooitmeer (Gofavo) en 2 doelpunten. FC Castilla-ZV Tirotet 6-1. Halvar Abena en Donnovan Rellum van FC Castilla elk 2 doelpunten. FC Fire Fighters-ZV Zwaluwtjes 11-2. Dwight Tempi-co (FC Fire Fighters) 4 doelpunten. Parkeerboys-BVN 11-2. Murgillio Esajas, Mitchell Lantie en Joel Naarendorp van Parkeer-boys elk 2 doelpunten. SV Brodas-ZV Zwaluw’96 2 9-4. Darl Amelo (SV Brodas) 4 doelpunten.

More
articles