Nisha Madaran: Ik ben dankbaar en tevreden

“Ik ben zeer dankbaar en tevreden. Het motiveert om meer goede muziek te maken”, reageert Nisha Madaran over het winnen van de SU Music Award 2018. Nisha Madaran is net als vorig jaar de grote winnaar van deze muziekprijs. De zangeres is uitgeroepen tot de Best Female Artiest van het jaar en won daarnaast nog vier prijzen: Beste video, en Beste samenwerking (Baby Tere Liye – Nisha Madaran & Jackson Blai), Su Music Song of the Year en de People Choice Award. Het is de vierde keer dat ze met de People Choice Award naar huis gaat. De eerste was in 2015, daarna 2016 en vervolgens 2017. De jonge reggae en dancehall artiest Psycho en de kaskawiband New Style ,ook wel de Sexy Band van Suriname genoemd, hebben elk drie awards gewonnen. Het nummer ‘Real met Jou’ van New Style is beloond met de award voor de beste gearrangeerde song. New Style heeft ook awards voor de Beste kawinaband en Album van het jaar gewonnen. Psycho wint awards voor de Beste live acts, Beste mannelijke artiest en Reggae en Dancehall artiest.

More
articles