September 15, 2018


Song Beenie Man en Poppe wordt wereldwijd gelanceerd


September 15, 2018

De song ‘A So It Go’ van de Surinaamse dancehall artiest Poppe featuring de Jamaicaanse King of Dancehall Beenie Man, wordt op vrijdag 21 september wereldwijd gelanceerd. Dit meldt Wow Pow Recording Studio, het management van Poppe. ‘A So it Go’ gaan we ook wereldwijd distribueren. Daarvoor zijn we in zee gegaan met een distributiepartner”, benadrukt Poppes management. Van de song komt er ook een videoclip uit. Het Nederlands model Sylvia Geersen gaat de casting hiervan doen. Er was een grote hype gecreëerd rond de officiële launch van de song. Naast Jamaicaanse deejays, hypeten Fernando van de Nederlandse radiozender, de showpromotor en MC Frans Chuck D Pinas, Steflon Don en Kymani Marley de song door een shout-out in te spreken. Ook Beenie Man deed mee. ‘A So it go’ is vorig jaar opgenomen. De song is geproduceerd door de Grammy award Jamaicaanse muziekproducer Jazzwadd. Simonia Darson, zoals Poppe officieel heet, woont al vier jaar in Nederland. De Surinaamse dancehall artiest staat getekend bij Wow Pow Recording Studio. Het lied ‘Mi Law’ is de eerste single onder dat contract. De song is een grote hit geworden. ‘Mi Law’ was de grote winnaar van de Su Music Awards 2017. Ze mocht twee prijzen mee naar huis nemen, namelijk de Su Music Song voor haar nummer ‘Mi Law’ en de prijs voor Beste Vrouwelijke Artiest. Poppe is helemaal klaar voor haar grote doorbraak.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249