September 15, 2018


La Rouge komt naar Suriname


September 15, 2018

De populaire Surinaams-Nederlandse kaskawina band La Rouge, komt naar Suriname voor het geven van een optreden. Dit vindt plaats op 28 september op  het Kawina Kaseko festival  in At Live Entertainment Center. Op het programma staan ook optredens van Cyriel & The More Love band, APTIJT, Psycho, HMG, Damaru & Love Messenger, Jackson Blai en de dansgroep Myztikal. La Rouge was vorig jaar december voor het laatst hier om haar 25-jarig bestaan ook met de fans in Suriname te vieren. De populaire Surinaams-Nederlandse kaskawina band onder leiding van Isaac Menso werd op 22 oktober 1992 opgericht. Begin 2005 scoorden zij tweemaal een hit, mede dankzij het producersteam RMXCRW, met de nummers ‘Je doet’ en ‘Als je weet wat je doet’. In 2016 werkten ze mee aan het debuutalbum van Cho, Knock Knock 3, op de track Ik Mis Je. De laatste cd van La Rouge heet ‘Love & Kawina’.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249