August 15, 2018


Oema Soso trots op jeugdteam


August 15, 2018

Het team van Oema Soso mag zich dit jaar wederom kampioen in de meisjes jeugdcompetitie van de SVB. Afgelopen zaterdag mochten de speelsters hun kampioenstrofee en individuele prijzen in ontvangst nemen. Oema Soso heeft de minst gepasseerde doelvrouwe (Valerie Tjon A Meeuw) afgeleverd. Coach Aisa Smith, die ook voor de seniorenploeg van Oema Soso speelt, is blij met de inzet van haar speelsters. ‘Er is hier sprake van een goed jeugdteam. Veel van deze meisjes lopen ook mee met de senioren en die ervaring doet ze goed in de jeugdcompetitie.’ Smith vertelt verder dat er een aantal nieuwe dames is die zich snel ontwikkelen. Vermeldenswaard is dat enkele jeugdspeelsters gelet op hun leeftijd de overstap zullen doen naar de senioren. Dit betekent dat de jeugdploeg het komend seizoen een aantal nieuwe gezichten zal kennen. Volgens Smith zal het technisch team er alles aan doen om de juiste meisjes te selecteren voor de ploeg hun klaar te stomen om het kampioenschap wederom in de wacht te slepen. door Ivan Summerville