Nisha Madaran in show top Indiase artiest

De jonge en veelbelovende zangeres Nisha Madaran is blij dat ze in de show van de top Indiase artiest Sonu Nigam mag optreden. De show vond plaats op 29 juli in Ahoy Rotterdam, Nederland. “Ik was zo dankbaar dat ik in zijn show mocht optreden. Mijn droom is in vervulling gegaan. Dank aan God en de promotor van de show. Ik ga deze avond nooit meer vergeten”, schrijft Nisha op haar Facebook pagina. “Ik ben al een grote fan van hem geweest. Jaren geleden trad deze legende in Suriname op en wilde de show bijwonen, maar was niet instaat en huilde de hele nacht, denkend dat ik hem nooit live zal meemaken en ontmoeten”, vult de zangeres aan. Nisha Madaran vertoeft momenteel in Nederland. Zondag zal ze voor de diaspora-stichting, Kenniskring Nederland-Suriname (KK Ned-Sur), een sociaal en speciaal optreden verzorgen. Volgens Robby Makka voorzitter van de Kenniskring Nederland-Suriname, is Nisha Madaran een buitengewone ambassadrice en dochter tussen het vaderland Suriname en het moederland Nederland, vooral voor de wederzijdse bewegende Surinaams-Nederlands gemeenschap.

More
articles