Vlot verloopt Nationale Tenniskampioenschappen

De Nationale C-, B- en A-Tenniskampioen-schappen van de Surinaamse Tennisbond (STB) gesponsord door HD Lighting kennen een vlot verloop sinds het toernooi op maandag 30 juli jongstleden van start ging op de banen van Oase. Dit tennisevent brengt de nationale tenniskampioen van dit jaar voort. Gestart is met de C-klasse en intussen is de B-editie ook al aangevangen, waarna het slotstuk het A-spektakel wordt. Met deze hoogste klasse wordt de komende week een aanvang gemaakt.

De uitslagen van de reeds gespeelde wedstrijden zijn alsvolgt: Maandag 30 juli: DE C: Aila Koorndijk-Mariann Hiralall 6-4, 6-0; HE B Groep C: Patrick de Vries-Diego van der Zwart 6-4, 6-4; HE B Groep D: Amresh Bajnath-Dhruv Moorjani 6-0, 6-0. Dinsdag 31 juli: DE C: Ann-Ghya Bergen-Jerrissa van Embricqs 6-1; 6-2. HE C: Kono Abas-Remie Nankhoe 6-2, 6-2 en HE C: Kunsh Moolchandani-Timothy Wijngaarde 6-3, 6-1. Woensdag 1 augustus: HE C: Kunsh Moolchandani-Remie Nankhoe 6-0, 6-1 en HE B Groep B: Ricardo Vos-Stanley Miran-da 6-0, 6-2. Donderdag 2 augustus: HE C Timothy Wijngaarde-Remie Nankhoe 6-1, 6-3; HE C: Kunsh Moolchandani-Kono Abas 7-5, 6-1; GD B – Groep A Diego van der Zwart/Ginny Naarendorp-Lorenzo Irion/ Gerda Moniz-Gummels 3-6, 6-4, 12-10 en GD B Groep B: Patrick de Vries/Celine Duijves-Stanley Miranda/Mariann Hiralal 6-3, 6-3.

Programma: Vrijdag 3 augustus: 17:00 uur HE C: Kono Abas-Timothy Wijngaarde en HD B Groep B Lorenzo Irion/Ellery van t Kruis-Ricardo Vos/Diego van der Zwart; 19:00 uur HE B Groep D Lorenzo Irion-Amresh Bajnath en DE C Jerrissa van Embricqs-Aila Koorndijk; 21:00 uur GD B Groep B Ricardo Vos/Amaris Gregory-Patrick de Vries/Celine Duijves. Zaterdag 4 augustus: 17:00 uur HE B Groep B Ricardo Vos-Ryan Cheung en HE B Groep C Sha-ne Hermelijn-Diego van der Zwart; 19:00 uur GD B Groep A Kunsh Moolchandani/ Aila Koorndijk-Lorenzo Irion/Gerda Moniz-Gummels en 19:00 uur HE B Groep A C Nr 2-Jimmy Hirasing; 21:00 uur HD B – Groep B Shane Hermelijn/Kunsh Moolchandani-Lorenzo Irion/Ellery van ‘t Kruis.

De speellokatie is Oase.

More
articles