August 1, 2018


Vechters Team Yvel naar Brazilië


August 1, 2018

Drie vechters van Team Yvel, te weten Giovano van Rabenswaay, Domelzo Schet en Stacey Ceder vertrekken op maandag 6 augustus aanstaande naar Macapa, Brazilië waar ze alle drie een titelgevecht zullen leveren. Het trio vertegenwoordigt Suriname dan op de Black Glory Championships, waar op zaterdag 11 augustus het een Brazilië vs Suriname-treffen wordt. Ceder vecht tegen de Braziliaanse Karina Moraes. Schet zal een titelgevecht leveren tegen Gerimias Junior en Van Rabenswaay staat in een titelgevecht tegenover Alan Tatarunga. Zowel Ceder, Van Rabenswaay als Schet is vastberaden om met de kampioensgordels terug te keren naar Suriname. De partijen zijn voor de vechters zeer welkom vooral met de Pan-Amerikaanse Thaiboks kampioenschappen in aantocht. Deze worden van 26 tot en met 28 oktober in Suriname gehouden. Carlos Yvel en Widjai Thakoer reizen met de drie vechters mee naar Brazilië. De groep keert op zondag 12 augustus terug naar Suriname.