Ronnie Benschop thuisgezet

Minister Ronnie Benschop van Defensie zou naar de redactie verneemt, door president Desiré Bouterse thuis zijn gezet. Benschop, oud-bevelhebber zou naar wij vernemen, het beleid van de regering Bouterse- Adhin niet naar tevredenheid uitvoeren. Ook lopende problemen binnen het defensieapparaat en onvrede bij de militairen, zouden de president hebben doen besluiten de heer Benschop als minister te bedanken. Voorts vernemen wij dat er stemmen binnen de regering op zijn gegaan om het hoofd van de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst (CIVD), Daniella Veira, tot de nieuwe minister van Defensie aan te stellen. Opvallend genoeg was de heer Benschop gisteren ook niet aanwezig in De Nationale Assemblee (DNA). Hij is al drie dagen niet meer op kantoor verschenen.

More
articles