July 9, 2018


Mengão drukt The Lions verder omlaag


July 9, 2018

Voormalig koploper The Lions bezet momenteel de vijfde plaats op de voorlopige standenlijst van de hoofdklasse futsalcompetitie. De ploeg verloor zondag met 1-4 van semi-kam-pioen ZV Mengao en werd door deze tweede verliespartij naar de vijfde plek verwezen. Vangelino Sastromedjo van ZV Mengao werd met twee doelpunten de topscorer van de partij. In de andere hoofdklassewedstrijd won FCB met 7-6 van ZV Palo. Consuelo Gregor van FCB nam drie doelpunten voor zijn rekening. Styx is de nieuwe koploper in de hoofdklasse. Afgelopen donderdag won de regerend semi-kampioen met 4-1 van ZV Zwaluw’96. Lucas Da Costa van Styx scoorde vier keer. Op dezelfde dag ging ZV All Stars met 7-4 langs ZV Inter Bom. Anthony Blijd en Ruben Pikiento van ZV All Stars, Enverny Linger en Iwan Pinas van ZV Inter Bom scoorden elk twee keer. Eveneens in de hoofdklasse won ZV Inter Jakin zaterdag met 6-5 van Giants. Raydell Lioe Anjie van ZV Inter Jakin leidde de winnende ploeg met twee doelpunten. De uitslagen van de overige op zondag gespeelde wedstrijden zijn als volgt: Tweede klasse: FC Callwee-FC Castilla 5-3. Donnovan Rellum van FC Castilla en Keanu Uiterloo van FC Callwee elk 2 doelpunten. Parkeerboys-SV Kabel Boyz 6-4. Murgillio Esajas van Parkeerboys 4 doelpunten. Gofavo-ZV Zwaluwtjes 7-1. Mitchell Wijks van Gofavo drie doelpunten. Eerste klasse: Styx/MN Car Center-Ultimate 17 27-1. Nazario Doesburg van Styx MN 6 doelpunten. Djogo 2000-SV Orkaan 10-2. Mitchell Remak van Djogo 2000 5 doelpunten. Zaterdag 7 juli: Tweede klasse: FC Fire Fighters-BVN 7-4. Orfeo Bron-denstein (FC Fire Fighters) 3 doelpunten. Eerste klasse: Stibula-ZV Chape 6-3. Damiendo Plein van Stibula 4 doel-punten. FCB 2-FC Pro/Bintang Lair 3-0. Donderdag 5 juli: Eerste klasse: Futsal Club Gioan-ZV Bombel 6-0. Savero Salmo van Futsal Club Gioan 2 doelpunten. Stand hoofdklasse na zeven speelrondes: Plaats    Team                                     Gesp.    Gew.     Gel.        Verl.      Pnt.
  1. Styx/KG                 7              5              1              1              16
  2. ZV Mengao 7              5              0              2              15
  3. ZV All Stars 7              4              2              1              14
  4. FCB 7              4              2              1              14
  5. The Lions 7              4              1              2              13
  6. ZV Zwaluw’96 7              3              2              2              11
  7. ZV Inter Jakin 7              3              0              4              9
  8. ZV Palo                 7              1              0              6              3
  9. Giants 7              1              0              6              3
  10. ZV Inter Bom 7              1              0              6              3